Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Print pe autocolant de hârtie

Etichetele autocolante sunt  tiparite pe hartie autocolanta mata sau lucioasa, plasitc alb sau plastic transparent. La cerere, etichetele pot fi taiate normal la ghilotina, sau sub diverse forme speciale.

Realizarea etichetelor de hartie autocolanta mata sau lucioasa sau pe autocolant din PVC alb sau transparent  sunt posibila datorita tehnologiei de imprimare achizitionata. Etichetele din PVC ( alb sau transparent ) sunt rezistente la apa si la schimbari termice. Datorita acestei proprietati, ele pot fi folosite atat pentru aplicatii interioare, cat si exterioare.

Etichetele sau stickerele sunt realizate din autocolant de cea mai buna calitate ce permite lipirea cu usurinta pe diverse tipuri de suprafete pentru a facilita personalizarea produselor. Astfel, in domenii precum industria alimentara, cea a produselor cosmetice, a electronicelor, cea a farmaceuticelor si multe altele, autocolantele au o gama larga de utilizare.

Etichetele sunt disponibile intr-o gama variata de formate, putand fi taiate la dimensiuni specificate de client. Se a acorda o atentie deosebita realizarii grafice a acestora deoarece folosirea etichetelor autocolante pune in valoare identitatea vizuala a brandului.

Asigurati-va ca elementele reprezentative ale companiei dumneavoastra sunt utilizate in concordanta cu specificatiile din manualul de identitate. Nu uitati sa plasati datele de contact ale firmei intr-un loc vizibil daca unul dintre scopurile etichetei este de a lua legatura cu clientii. In cazul autocolantelor de dimensiuni mici, ele nu trebuie aglomerate cu prea multe informatii.