Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Despre noi

Perfect-print.ro este un serviciu de print on-line care iti ofera cea mai completa solutie pentru tipar digital, viabila pentru print-uri in serii mici si medii. Am realizat acest site specializat pentru a veni in ajutorul dvs. Print-urile de care aveti nevoie le puteti comanda mai usor, se executa mai repede, iar livrarea se face in cel mai scurt timp prin curierat rapid. Printarea si finisarea tipariturilor se face pe utilaje de productie publicitara profesionale.

Calitatea printului este impecabila, deoarece aparatele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Cel mai important avantaj este ca scapi de stresul „cantitatii”, deoarece poti tipari chiar si într-un exemplar.

Valorile companiei

La baza fiecarei decizii pe care o luam si a fiecarui pas pe care il facem stau urmatoarele valori: Calitate, Seriozitate, Respect, Incredere si Performanta. Credem in puterea lucrului bine facut; credem ca performanta serviciilor si produselor noastre inseamna, in primul rand, sustinerea afacerilor clientilor nostri; ne place ceea ce facem si vrem sa construim relatii bazate pe incredere si seriozitate.

Produse si Servicii

Perfect-print.ro realizeaza urmatoarele cerinte de print digital : carti de vizita, mape de prezentare, pliante, afise, flyere, brosuri,  foi cu antet, agende, albume foto, invitatii de nunta, felicitari, calendare etc.;

Cu un singur click poti vedea:

1) Gama variata de solutii si medii de printare.

2) Securizare si suport in transmiterea datelor

3) Cantitati de comanda flexibile

4) Timpul de livrare este de la 24h pana la 5/7 zile in functie de volum

5) Termene de plata de pana la 15 de zile (in conditiile semnarii unui contract).

Perfect-print.ro prezinta multe avantaje ce vin in intampinarea nevoilor tale: preturi calculate cu un discount aferent in functie de volum, eligibilitate calculata pentru termeni de plata preferentiali, discounturi de agentie, management al graficilor uploadate, istoric comenzi, emitere comenzi sau oferte.