Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Album foto

De ce o coperta harcover? …pentru ca suna bine,arata bine si se comporta bine!! Le laudam ce-I drept ,dar nimic nefondat!
Albumele hardcover sunt cu-adevarat vedetele pachetelor pentru evenimente, din mai multe motive: dupa cum si traducerea, avem in vizor un album cu coperti cartonate, foarte apreciate pentru rezistenta si durabilitate combinat cu simtul placut pe care ti-l da la vizionare!
Acest tip de copertare a albumelor fotocarte permite cel mai mare grad de personalizare prin faptul ca poti opta pentru material din canvas ,material de marochinarie sau hartie foto! E ca si cum a-i tine in mana rezumatul povestii…sau introducerea! Imaginatia este limita!
Spunem ca este vedeta pachetelor pentru evenimente deoarece insoteste de regula un album Premium,cu coperta de piele, in scopul de a fi oferit oamenilor de suflet prezenti la eveniment !
Separat, copiii sunt mari fani al acestui tip de copertare ,intrunind beneficiile unei personalizari profesioniste combinate cu o foarte mare rezistenta in timp! Cererea in continua crestere pentru acest segment ne-a dovedit ca este un album pentru copii ideal!
Pentru ca designul poate fi realizat in totalitate de catre fotograf ,vă punem la dispoziție link pentru a descarca template-ul necesar, in functie de marimea aleasa!

 

Dimensiuni album foto