Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Diplome

Diplomele sunt acele materiale tipografice utilizate in contexte comunicationale ce au drept scop evidentierea si aprecierea unor rezultate sau contributii de exceptie in diverse domenii. O diploma va fi intotdeauna pastrata cu placere de cel caruia i-a fost oferita fiind o marturie a eforturilor depuse intr-un anumit moment.

Noi realizam diplome pentru premiile oferite la diverse concursuri si evenimente, pentru absolventii unor cursuri, programe de specialitate sau training-uri, totodata si diplome care pot sa fie oferite cadou persoanelor apropiate si partenerilor de afaceri. Pentru un plus de eleganta, diplomele pot fi tiparite pe cartoane speciale sau pot fi plastifiate mat sau lucios.

Grafica trebuie sa fie in perfecta corelatie cu ocazia pentru care se face diploma. Astfel, daca realizati diplome ce urmeaza sa fie inmanate la finalul unei competitii, a unui curs sau training, design-ul trebuie sa fie realizat intr-un mod simplu si profesionist, fara prea multe elemente grafice. In cazul in care, diplomele sunt oferite cadou persoanelor apropiate puteti utiliza elemente grafice si culori care credeti ca se potrivesc cu contextul in care acestea sunt oferite.