Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Notes personalizat

Putem realiza notesuri de dimensiuni diferite ( A4, A5, A6 ), in functie de cerintele clientilor, cu coperti caserate sau din cartoane standard ( 300 – 350 gr/mp ) sau cartoane speciale.  Notesurile, la interior, pot avea paginile imprimate alb negru sau in policromie. Legarea unui notes poate fi facuta prin brosare sau prin arc metalic.

La Perfect Print realizam notesuri personalizate integral, atat la exterior, cat si la interior. Preturile de pe site sunt actualizate si pot fi calculate in functie de formatul notesurilor, numarul de pagini de la interior, modul de legare, tipul de coperta etc.

Notesurile pot fi folosite in special in comunicarea interna fiind concepute sub forma unor carnetele personalizate. Tinand cont totusi de utilitatea acestora, bloc notesurile pot face parte si din cadouri corporate, fiind astfel oferite clientilor, colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri. In functie de cerintele clientilor, numarul paginilor unui bloc notes difera de la o comanda la alta. Preturile afisate pe site sunt pentru notesuri ce au 40 de file la interior. Recomandam, tinand cont ca este un produs ce va fi pastrat si folosit de beneficiar, in special pentru protectia printului, plastificarea mata sau lucioasa a copertii.

Un bloc notes personalizat poate fi un cadou util oferit in cadrul targurilor, expozitiilor, team building-urilor sau in cadrul altor evenimente corporate. Pixurile personalizate sau alte instrumente de scris pot fi oferite cadou alaturi de notesurile personalizate.

Bloc notesurile reprezinta o abordare clasica si eficienta prin care se urmareste sporirea vizibilittii unui brand, fiind utilizata ca si instrument de marketing. Utilitatea lor reprezinta principalul avantaj oferit de notesuri. Astfel, daca impresioneaza prin grafica, pe langa impactul pe care il produc, bloc notesurile vor fi folosite de cei care le primesc.

Notesurile fac parte din categoria produselor tipografice cu destinatie multipla. Acestea pot fi incluse si in mapele de prezentare oferite in cadrul targurilor, trainingurilor sau a altor evenimente dar se pot regasi si in cadourile corporate oferite clientilor, furnizorilor si a partenerilor de afaceri.

Perfect Print poate realiza notesuri in formate si cu finisaje diferite, acordand atentie detaliilor si specificatiilor beneficiarului.