Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Pliante

Pliante – preturi excelente si imprimare de calitate, gama variata de servicii conexe.

Pliantele se realizeaza prin imprimare in policromie pe hartie ( 80 – 170 gr/mp ) sau pe cartoane ( 250 – 300 gr/mp ). Pliantele pot fi plastificate mat sau lucios sau pot avea anumite elemente grafice lacuite selectiv, desigur la cererea clientului.

Perfect Print realizeaza pliante sub diverse formate, dimensiuni si forme. Citind caracteristicile urmatoare, putem alege cu usurinta modalitatea de pliere. Indoilea pliantelor se realizeaza in mod automat, pe utilaje specializate si, este parte componenta a procesului de finisare a acestora. In functie de modul in care sunt impaturite, Perfect Print recomanda utilizarea unuia dintre urmatoarele formate:

Pliante normale sau bifold– Aceasta impaturire este cea mai des folosita. O pagina, de cele mai multe ori format A4, va fi pliata in doua, obtinandu-se astfel o structura sub forma a2 coperti si a 2 pagini de interior.

Pliante trifold ( cele pliate in 3 ) – Acestea au o structura simpla, o pagina format A4 sau A3 pliata in 3 parti. In urma plierii obtinandu-se 6 pagini.

Pliante tip fereastra sau gate fold – Sunt mai rar utilizate, iar denumirea face referire la modul de pliere a cartonului.

Pliantele tip Z ( Z-fold ) – Sunt o varianta a celor trifold. O astfel de modalitate de impaturire este aleasa in momentul in care avantajeaza grafica.

Pliantele tip M ( M-fold ) – Acestea sunt impaturite sub forma literei M. Fac parte, alaturi de cele Z-fold din categoria pliantelor impaturite in 3 sau trifold.

Deseori, alegerea formatului poate fi dificila, insa echipa Perfect Print va poate ajuta cu sfaturi in acest sens. Dimensiunea trebuie sa fie stabilita in functie de grafica utilizata si de cantitatea de informatie ce urmeaza a fi transmisa.

Pliantele au o dimensiune ceva mai mare si spre deosebire de flyere pot contine mai multe informatii si elemente grafice. Ca si servicii conexe, in cazul pliantelor, recomandam plastificarea mata sau lucioasa si lacuirea selectiv. La Perfect Print, clientii pot opta si pentru realizarea unor pliante sub alte forme decat cele standard.