Powered by ZigaForm version 3.9.2.7

Coli cu antet

In comunicarea interna, cat si in cea externa, sunt folosite foile cu antet. Astfel, toate informatiile ce sunt transmise intre departamente, precum si cele care vizeaza publicurile din afara organizatiei trebuie tiparite pe suprafata unei foi cu antet A4.

Suportul utilizat in realizarea unei comenzi de foi cu antet este reprezentata de hartia lucioasa sau mata cu gramaj cuprins intre 80 si 120 gr/mp. Preturile de pe site vor fi calculate pentru hartie de 80 gr/mp, format A4. La cerere, insa, putem realiza foi cu antet si cu alte specificatii. Tinand cont ca foile cu antet urmeaza a fi puse in mape de prezentare sau utilizate pe imprimatele office, recomandam ca acestea sa fie realizate in format A4.

Pe o foaie cu antet vom regasi, in primul rand, datele de contact ale firmei ( numar de telefon, adresa de e-mail, adresa sediu ), iar in al doilea rand, pe suprafata unei foi cu antet trebuie sa se regaseasca elementele identitaii vizuale ( logo, logotip, slogan ). Elementele vor fi pozitionate in antetul colii sua in partea inferioara a acesteia. Elementele grafice nu trebuie sa distraga atentia de la continutul foii cu antet si trebuie sa fie cat mai lizibile.Cromatic, este indicat ca in design-ul unei foi cu antet sa se utilizeze aceleasi culori cu cele din logo-ul companiei. Dimensiunea fonturilor trebuie sa fie alese cu grija pentru ca textul sa fie clar si lizibil.Foile cu antet pot fi privite ca tamplate-uril pe care urmeaza sa fie tiparite diverse informatii, din acest motiv nu este recomandat utilizarea unor efecte speciale sau a elementelor grafice ce ar putea ingruna receptarea corecta a mesajului.

Utilizarea in comunicarea formala a colii sau foii cu antet tiparit color este esentiala pentru orice companie care este atenta la imaginea sa si doreste sa dea dovada de profesionalism. Aceste materiale tipografice completeaza identitatea unei comapanii fiind folosite cu succes in corespondenta de business. Acestea se transforma intr-un important instrument de promovare si comunicare, putand fi tiparite scrisori de afaceri, liste cu preturi sau orice alta informatie referitoare la companie. Foile cu antet pot eficientiza comunicarea cu publicurile tinta fie trimise in plicuri personalizate, fie puse in mapele de prezentare.

Totusi, colile cu antet sunt folosite nu numai in comunicarea externa, ci si in cea interna. Toate informatiile cu privire la companie si taota corespondenta ar trebui sa apara pe aceste materiale personalizate. Utilizant foile cu antet, contribuim la construirea unei identitati coerente a companiei si, in acelasi timp, eficientizam procesul de diseminare al informatiilor.

Echipa Perfect Print va recomanda ca fiecare foaie din hartie pe care o utilizati in corespondenta oficiala, sa va diferentieze si sa dea dovada de profesionalism.